Ornitho-nieuws houdt u op de hoogte van wat er zich actueel buiten afspeelt in de vogelwereld.

U wordt elke week geattendeerd op opvallend vogelgedrag, vogels die net aankomen of vertrekken, zijn gaan zingen enz.
Ook andere opvallende zaken in de vogelwereld worden voor het voetlicht gebracht. Het gaat daarbij niet om zeldzaamheden maar juist om alledaagse zaken en algemene vogels die, u als u de deur uitstapt om een ommetje te maken, ook zelf kunt horen en zien.

Het moeten eye-openers zijn die het voor u net weer wat makkelijker maken de vogels om ons heen te leren kennen.

Geef u ook op voor het (gratis) Ornitho Nieuws en blijf op de hoogte van hetgeen ik zoal buiten zie, hoor en beleef en wat me verder opvalt aan bijzondere weetjes en nieuws.

Hieronder vindt u het meest recente exemplaar: Speciale editie OrnithoNieuws
van 15 februari 2019

Laatste instap mogelijkheid onze digitale vogelcursussen
Vogelcursuscentrum sluit per 1 maart a.s. NU 50% KORTING!

Begin 2002 zijn we met onze digitale Vogelcursussen begonnen. Zeventien jaar lang hebben vele honderden Ornitholezers één of meer cursussen gevolgd, maar nu bouwen we deze service af. Tot vrijdag 1 maart kunt u nog, voor een sterk gereduceerde prijs boeken. Daarna kunt u niet meer inschrijven. We sturen natuurlijk nog wel een jaar lang alle lessen naar de deelnemers die hebben ingeschreven. Op deze laatste serie geven wij maar liefst 50% korting, dus als u al van plan was een van onze cursussen te volgen, doe het dan nu!

VIJF CURSUSSEN:  TOT UITERLIJK 1 MAART A.S. INSTAPPEN.

OOK ONS WEBWINKELTJE HET GOUDHAANTJE GAAT SLUITEN!
Eveneens op vrijdag 1 maart sluit ons webwinkeltje. Dus als u de CD box met alle algemeen voorkomende vogelgeluiden in Nederland, inclusief de uitleg per vogel van Nico, nog wilt aanschaffen aarzel dan niet. Kijk ook nog even of er nog iets anders van uw gading bij is, bijvoorbeeld verrekijkers, boeken enzovoort. Want ook bij mij is het deze keer: OP IS OP !N.B Het Ornithonieuws blijft gewoon verschijnen en ook blijft het mogelijk om, via onze nieuwsbrief, deel te nemen aan de excursies.
Nico de Haan
Vogelkijkcentrum Nederland

OrnithoNieuws-lezers SCHRIJVEN: